Copyright © Festő Sziget 2011

Talán te is emlékszel rá, amikor anyukád cipőjében a horgolt csipketerítővel a fejeden királylányost játszottál. Most egy teljes napig annak is érezheted magad :)

Legyen életed legszebb napja, egy esküvő, színház, bál, fotózás, buli, vagy csak egyszerűen szép akarsz lenni?!

A jól elkészített esküvői smink és frizura növeli az önbizalmat. Az menyasszonyi sminked és a frizurád a személyiségeddel kell, hogy harmonizáljon, magadénak kell érezned, így fogod jól érezni magad a bőrödben. Ha idegenkedsz az eredménytől feszélyezetté válhatsz.

Milyen az ideális menyasszonyi smink?

Finom, letisztult, üde megjelenést kölcsönző, tartós és tükrözze a személyiségedet.

Te leszel a figyelem központjában. Ahhoz, hogy teljes nyugalommal készülhess a nagy napra célszerű előzetesen próbasminket készíteni, amikor is közösen kialakítjuk a számodra legelőnyösebb változatot: figyelembe véve a saját elképzelésed , az általam javasolt, szem és hajszínhez illő , a ruha színével,csokorral és egyéb kiegészítőkkel harmonizáló színek választását. Próbasmink alkalmával akár több smink is készülhet, így lehetőséged van arra, hogy a Hozzád legközelebb állót találjuk meg.

Amennyiben Nyáron a legnagyobb melegben van az esküvőd akkor sem kell aggódnod a smink miatt.  Sminked, rögzítő spray-vel fixálva biztosítja a tartósságot a legnagyobb hőségben is. Ez egy speciálisan kifejlesztett anyag, mely vékony filmréteget képez, úgy, hogy alatta a bőröd folyamatosan lélegzik. Ha izzadnál, elegendő átitatni az arcodat akár egy zsebkendővel, vagy kifejezetten erre a célra készített speciális kendővel,az alapozó meg sem mozdul.  

Koszorúslányok, örömanya, hozzátartozók sminkje előzetes egyeztetés alapján szintén elkészíthető kedvezményesen.

Hölgyeknek, anyukáknak, fiataloknak, nővéreknek és tiniknek egyaránt.

Fodrász és műkörmös-pedikűrös kolléganőimmel együtt, próbával egybekötött, komplett sminket és frizurát, valamint esküvői műkörmöt, manikűrt készítünk igény szerint Neked és akár kedves családodnak egyaránt.

Minden alkalomra a hozzád illő sminkkel és frizurával felejthetetlen napban lesz részed!

Smink képgaléria