Copyright © Festő Sziget 2011

3 Dimenziós műszempilla

A szálas műszempillákat többféleképpen nevezik hazánkban: tartós szempilla hosszabbítás, szálankénti műszempilla, 3 dimenziós műszempilla, vagy 3D műszempilla.

Ajánlott azoknak, akik tartós használatra szeretnének műszempillát.

Extra erős ragasztóval és minőségi műszempillával tartóssága tapasztalataink szerint 1-2 hónap.

A műszempillák közül a legtermészetesebb hatású, mivel szálanként illesztjük a saját szempillákhoz. Ugyanakkor a legszélesebb választékban kapható, így bármilyen színű és extra vastag, vagy hosszú műszempillák alkalmazásával extrém hatás is elérhető.

A szempilla hosszabbítás technológiája és a termékek miatt felhelyezését csak szépségipari szakember végezheti.

Az elkészült 3D szempilla tovább díszíthető Swarovski kristályokkal, melyeket helyezhetünk a szempillára, vagy a szemhéjra egyarán

Soros műszempilla

Ezidáig főleg alkalmi, színpadi viseletként, főleg a filmvilág használta.

A tincses műszempillákhoz kifejlesztett ragasztóval felhelyezve tartóssága maximum 1 hét.

Hazánkban elsőnek kezdtük az Amerikában már befutott tartós soros műszempilla felhelyezést. A szálas műszempillánál alkalmazott erős ragasztó illetve technológia segítségével 1-2 hónapos tartósság érhető el.

Széles választékban tartjuk, kinézetének csak a készítő fantáziája szab határt.

Hazánkban főleg az extrém kinézetű soros műszempillákat forgalmazzák, viszont mi állandó raktárkészleten tartunk természetes kinézetű soros szempillákat is, többféle hosszúságban. Ezek már tartós hétköznapi használatra is kiválóak.

Alkalmi felhelyezése otthon is megoldható, viszont tartós viseletre az alkalmazott technológia és a termékek miatt felhelyezését csak szépségipari szakember végezheti.

Tincses műszempilla

A tincses műszempillákat elsősorban alkalmi viseltre ajánljuk. Tartóssága maximum 1 hét. Otthoni felhelyezésre is ajánlott.

Rövid tartóssága miatt, mára már inkább a tartós szempilla hosszabbítás veszi át helyét, mert a új fejlesztésű Y pillákkal hasonló hatást lehet elérni, viszont tartósak és viseletünk nem kellemetlen, alig érezhető.

Hogyan ápoljam a 3D szempillámat?

A tartósság szempontjából nagyon fontos az ápolási tanácsok betartása!

A természetes szempilla kicserélődés kb. 100 nap. A helyesen felrakott és gondozott műszempillák a természetes szempillák kihullásával együtt fokozatosan távoznak, ezért javasolt kb. 3-4 hetenként pótolni a kihullott pillákat.