Copyright © Festő Sziget 2011

Szia!

Örülök, hogy ellátogattál az én kis szigetemre:)

Már kisfiam születése előtt is rengeteget foglalkoztatott a dolog, mivel csalhatok mosolyt a kicsik arcára. Számomra ők a legfontosabbak, hiszen nincs annál felemelőbb érzés, mikor egy kisgyermeket boldognak láthatok.

Mivel már korán kiderült a festés iránti érdeklődésem, így az általános iskola elvégzése után Herenden tanultam porcelánfestést. Ott lettem felnőtt a Bakony szívében, jó barátaim gyűrűjében.

Férjem Budapesten dolgozott, így 2004-ben én is követtem őt, de egy idő után hiányzott az alkotás.

Szabadidőmben eljártam Murányi Orsi profi csapatával rendezvényekre arcot festeni, így elsajátítottam a szakma csínját-bínját .

Első falfestésem a Hotel Karos Spa gyerekmegőrzőjének falát díszíti, majd elkészültek az első hungarocell figuráim is Zsiga fiam szobájának falára.

Ismerőseimet ballagásukra saját fényképes szalaggal leptem meg, ami osztatlan sikert aratott a körükben.

Régi álmom vált valóra , hogy ne csak a gyerekeknek, hanem Mindenkinek tudjak nyújtani valami szépet. Elvégeztem egy profi sminkes képzést is a FaceOn Akadémián Kilin Gyöngyi makeup artist szárnyai alatt.

Honfi Brecska Márti pedig a 3D műszempilla felhelyezésének világába vezetett be.

Családom és barátaim évek óta bíztatnak, hogy maradjak ezen a területen, hát most itt vagyok.

Remélem, találkozunk majd, ha egy nap úgy ébredsz fel, hogy megálmodtál valamit a kisgyerekednek, unokádnak, barátnődnek, anyukádnak.

Ne feledd! Rám számíthatsz a megvalósításban!

Várom hívásodat vagy e-mailedet szeretettel:

Boni