Copyright © Festő Sziget 2011

2007-ben sikerült rátalálnom erre a szakmára, ahol a különböző díszítésekben, köröm minták készítésében kiélhetem a szenvedélyemet. Szerintem fontos, hogy az ember azzal foglalkozzon, amit szívesen csinál. A körmök, a kéz, és a láb ápoltsága sokat elárul az emberről. A nyári hónapokban pedig a láb, és a lábköröm is.

A divat világa mindig is pezsgéséről, lüktetéséről volt híres. Nincs ez másképpen a műkörmök világában sem, hiszen egy jól elkészített köröm méltó kiegészítője egy-egy ruhadarabnak. A köröm igenis öltöztet. A reggeli rohanásban, esetleg egy hivatalos vacsorára készülődés közben is előnyben van a műköröm, hiszen nem kell a lepattant lakkal, vagy beszakadt körömmel bíbelődnünk. Mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb, stílusához legközelebb álló műkörmöt.

Akrill, 3D porcelán, Japán manikűr...

Mégis akadnak nagyon sokan, akik ellenzik a műköröm viselését. Vannak, akik nem is tudnak róla semmit és azért, de olyanok is akadnak, akik régebben kipróbálták a műkörmöt és egy hiányos szaktudással rendelkező körmös hanyag munkája következtében esetleg sérült is az eredeti köröm.

Fordulj hozzám bizalommal!

Zsuzsanna

 

szerk.alatt.